Folosește uscătoarele de mâini pentru a menține mâinile uscate și curate

Uscătoarele de mâini au devenit tot mai populare de-a lungul timpului. Nu numai că sunt convenabile și ecologice, ci au nevoie și de o întreținere redusă. Pe lângă acestea, generează zero deșeuri datorită aerului care este folosit pentru uscarea mâinilor. 

Cert este că uscătoarele electrice de mână sunt o investiție excelentă, nu numai în ceea ce privește economiile financiare pe care le vor aduce (având în vedere că nu vei mai avea nevoie de hârtie), ci și pentru că, economisesc bani cu costurile forței de muncă. S-ar putea să nu pară evident, dar costul forței de muncă în fabricarea, cumpărarea, reumplerea și în final eliminarea șervețelelor de hârtie este cu 90% mai mare decât costul forței de muncă suportat de utilizarea unui uscător electric. Uscătoarele de mâini, odată instalate, nu trebuie înlocuite sau întreținute în mod constant, așa cum necesită un distribuitor de prosoape de hârtie. De asemenea, nu este necesară eliminarea deșeurilor.

Proprietarii de afaceri din mediul HoReCa ar trebui să țină cont de aceste aspecte și să achiziționeze uscătoare de mâini pentru clienții lor.

Ei pot achiziționa uscătoare de mâini de la societatea de distribuție de produse destinate curățeniei și igienei, Best Distribution SRL din Suceava.

Compania oferă clienților din mediul HoReCa o gamă completă de produse, printre care uscătoare de mâini care se pot livra gratuit în județele Suceava, Iași, Botoșani, Neamț și Vaslui precum și în celelalte județe ale țării dacă valoarea minimă a comenzii depășește suma de 500 lei.

Uscătorul de mâini din plastic Fast Dry se poate achiziționa la prețul de 390 lei, preț fără TVA. Produsul este confecționat din plastic ABS cu finisaj lucios, dispune de un întrerupător ON/OFF pentru rezistență, are putere de 1200 W, poate usca mâinile în 12 secunde și are dimensiunile de 185x268x205 mm.

Uscătorul de mâini din inox Ultra Dry se poate achiziționa de la Best Distribution la prețul de 620 lei, preț fără TVA. Acesta este confecționat atât din inox inoxidabil cât și din plastic ABS cu finisaj lucios. Reușește să usuce mâinile în doar 7 secunde, cu o temperatură maximă a aerului de 55 grade. Dimensiunile sale sunt de 265x270x171 mm.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *