Repatrieri decedati decente si oneste

Momente dificile in viata

Oamenii se nasc si mor, ambele fenomene fiind semnificative pentru fiecare in parte. In mod paradoxal, desi se invoca demnitatea si libera alegere a omului, nimeni nu ne-a intrebat daca dorim sa ne nastem sau nu si nimeni nu tine cont de dorinta noastra de a nu imbatrani sau de a trai vesnic.

Botezul si inmormantarea sunt ceremonii organizate de familie, cel in cauza nefiind in stare sa se ocupe de organizarea acestor evenimente.

Tocmai de aceea apartinatorii isi dau silinta sa faca totul perfect, dar persoanele fizice sunt incompatibili cu repatrieri decedati.

Multe state refuza sa colaboreze cu familia care nu apeleaza la o firma de pompe funebre pentru repatriere si in mod justificat. De unde sa stie o persoana care nu s-a mai ocupat de repatriere care sunt prevederile legislative, ce acte sunt necesare transportului funerar international si ce tipuri de sicrie sunt obligatorii?

De unde sa faca rost familia de sicriul din zinc si de sicriul potrivit din lemn masin in care sa il puna pe cel din zinc?

Fara masini funerare prevazute cu frig si cu sisteme sigure de prindere a sicriului, repatrierea nu poate fi decenta si nici sigura.

Din motive igienice, toaletarea decedatului trebuie sa fie facuta de oameni cu studii in domeniu si cu experienta.

Mai intai se face toaletarea responsabila a trupului neinsufletit si in mod obligatoriu, injectia de conservare, cu cele mai eficiente substante.

Firmele de servicii funerare care conduc in clasamentul celor mai bune firme de profil, cum este Transport-decedati.ro au reprezentante in toate statele Europei si pregatirea decedatului, a actelor ce insotesc transportul si a sicrielor se face de indata ce familia a solicitat ca firma respectiva sa se ocupe de repatriere.

In Italia, Anglia, Franta, Spania si Germania reprezentantii firmei au parteneri si reusesc sa termine la timp toate operatiunile.

In cazul in care sunt documente de tradus, firma are salariati care fac si traducerile in pretul modest al repatrierii. Hainele elegante, echipamentele sicrielor, capacul si crucea inscriptionata toate sunt cuprinse in pretul repatrierii.

Dar sa ne intoarcem la inceput! Ati primit vestea mortii unei persoane dragi, ati plans in hohote si ati strigat catre cer, apoi v-ati dat seama ca tot ce aveti de facut este sa discutati cu operatorul firmei de servicii funerare.

In cazul in care urmati sa faceti acest lucru si aveti cele mai mari emotii din lume, linistiti-va!

Iata motivele pentru care va recomand sa aveti incredere in firma prezentata mai sus:

-veti constata ca operatorii stiu sa va respecte durerea si va asculta cu maxim interes sau va citesc formularul completat sau mailul si va raspund rapid

-pretul onest raportat la munca asiduua va este comunicat deschis

-nu sunteti nevoiti sa va deplasati la locul in care a avut loc decesul, ci firma se ocupa si de acte si de pregatirea trupului neinsufletit si a sicriului si de transportul funerar.

-masinile, sicriele, specialistii, totul este pregatit sa va ajute sa va aduceti mortul acasa si sa il inmormantati conform traditiei.

Cu firma prezentata mai sus, datoria morala devine mult mai usoara, ceremonia ireprosabila si constiinta impacata.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *