Gazonul sintetic sportiv – combinația perfectă dintre performanță și întreținere redusă

Gazon Sportiv Artificial Sintetic

Fiind cele mai jucate sporturi din lume, fotbalul și tenisul sunt din ce în ce mai populare peste tot în lume. Menținerea unui teren de fotbal sau de tenis este însă o măsură importantă, care nu este doar extrem de costisitoare, ci este și extrem de dificilă pentru mediul înconjurător.

Aceste terenuri necesită diferite tipuri de întreținere în plus față de o cantitate mare de apă și trebuie să fie foarte durabile.

Echipa de la Hattrick Sport din Rădăuți, județul Suceava oferă gazon artificial și servicii de proiectare, construire, instalare și întreținere pe teren la cel mai înalt standard. Acum este momentul potrivit pentru a profita de toate avantajele oferite de uimitorul gazon sintetic sportiv.

Timpul și efortul necesar pentru menținerea unui câmp sportiv cu iarbă naturală au creat o cerere mare pentru gazonul artificial de înaltă calitate care să reziste la trafic greu și să reducă cheltuielile de întreținere. Iarba sintetică a satisfăcut cu succes această cerere din ultimul deceniu, înlocuind omologul său natural pe terenurile sportive, stadioane, arene și terenuri școlare.

Hattrick Sport oferă gazon artificial pentru aplicații multiple, inclusiv gazon pentru terenuri de fotbal, tenis sau terenuri multisport. Iarba sintetică este compusă din fibre sintetice care nu numai că imită aspectul gazonului natural, ci are și un număr de beneficii incontestabile.

Dacă ești interesat să înlocuiești iarba naturală cu un gazon artificial, Hattrick Sport din Rădăuți este alegerea perfectă pentru nevoile tale. Compania deține peste 12 ani de experiență în domeniul amenajărilor cu teren sintetic, având în portofoliul său peste 350 de terenuri montate și amenajate până în prezent.

Lucrările realizate de Hattrick Sport beneficiază de o garanție extinsă cuprinsă între 5 și 10 ani. Prețurile practicate sunt competitive iar calitatea produselor cu care lucrează profesioniștii firmei este superioară.

Câteva dintre motivele pentru care ai putea să instalezi gazon sintetic pe terenul tău sportiv ar putea fi:

  • Utilizare pe tot parcursul anului– Cantitățile mari de zăpadă și de ploaie transformă repede iarba naturală în noroi alunecos. În astfel de condiții, gazonul artificial este perfect pentru continuitatea jocului.
  • Înaltă rezistență– Spre deosebire de iarba naturală, cea artificială nu are nevoie de timp de recuperare între jocuri.
  • Întreținere redusă– Gazonul sintetic nu are nevoie să fie cosit, udat și nici fertilizat. Fără a fi nevoie de fertilizare, nici un jucător nu este expus la substanțe chimice toxice sau pesticide.
  • Costuri reduse de întreținere
  • Rezistență sporită în timp
  • Aspect impecabil al terenului

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *