Acoperișuri Metalice Mihu – materiale excelente pentru casa ta

Acoperisuri Metalice Mihu

Acoperișurile din metal pot face clădirile mai rezistente și mai eficiente din punct de vedere energetic, având un  aspect impresionant și elegant.

Deși costul inițial al sistemelor de acoperiș metalic poate fi mai mare, raportul cost/ beneficiu pe durata vieții acoperișului este superior. Un asemenea acoperiș nu are nevoie de prea multă întreținere și esteimpermeabil la mucegai, putregai, termite și dăunători.

Țiglele metalice instalate corespunzător, rezistă vremii nefavorabile mai bine decât orice alt material de acoperiș. Zăpada și gheața se împrăștie ușor, evitându-se astfel daunele din timpul iernii.

Greutatea lor ușoară permite montarea acoperișurilor metalice noi peste acoperișurile existente, oferind economii semnificative de timp și forță de muncă și eliminând problema instalării șindrilelor.

După cum se observă, acoperișurile metalice reprezentate de țiglă metalică sau de tablă cutată prezintă o bună rezistență în timp și foarte multe alte avantaje comparativ cu alte materiale pentru acoperit.

Dacă ești din Suceava, Iași, Neamț sau Botoșani, poți găsi cu ușurință acoperișuri metalice la compania Acoperișuri Metalice Mihu din Ipotești, județul Suceava. O gamă variată de tablă tip țiglă metalică, tablă cutată și accesorii fac parte din portofoliul firmei. Toate aceste produse aparțin mărcii Blachotrapez, marcă parteneră cu societatea din Ipotești din anul 2017.

Pe lângă materialele necesare construirii unui acoperiș de calitate, Acoperișuri Mihu are în oferta sa panouri sandwich excelente în construcții, garduri aspectuoase și calitative, șipci metalice ce conferă design modern și rezistență sporită în timp.

Tabla tip țiglă metalică este un produs foarte popular al societății, clienții putând să aleagă produsul preferat din cele 6 tipuri de țiglă disponibile: Diament, Janosik, Kingas, Kingas Eco Plus, Germania Simetric Plus și Germania Simetric.  Profilele sunt reprezentate de nervuri unice, de rigiditate bună, de susceptibilitate la prelucrare, de montare facilă dar și de utilizare simplă și convenabilă.

Tabla cutată este un alt produs popular al firmei, clienții putând să aleagă din cele 5 tipuri de profile diferite: T50, T35, T18, T14, T8.

Cum accesoriile sunt și ele elemente importante care contribuie la un acoperiș de calitate, compania are în oferta sa coșuri de aerisire, folii de acoperiș, benzi pentru coamă de acoperiș și etanșeizante, sisteme și elemente de fixare, sisteme de etanșeizare, ferestre de acoperiș, jgheaburi și burlane.

Toate aceste produse pot fi montate de specialiștii Acoperișuri Metalice Mihu SRL. Alte servicii de care pot beneficia clienții din partea reprezentanților companiei sunt măsurătorile, transportul produselor și consultanța.

Așadar, dacă dorești pentru imobilul tău cele mai frumoase și eficiente sisteme de acoperiș, vino la Acoperișuri Metalice Mihu din Ipotești pentru a alege cele mai bune materiale.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *