Alege o locație cu totul specială pentru nunta ta: Restaurant Conacul Zăicești Botoșani

Restaurant Conacul Zaicesti Botosani

Poveștile de iubire se trăiesc pe pământ dar celebrarea lor merită un decor divin, de vis. Alege pentru nunta ta o locație cu totul specială cum ar fi Restaurant Conacul Zăicești din Botoșani.

Grădina de Vară a conacului poate găzdui orice petrecere de nuntă într-un cadru idilic, natural. Aceasta îți oferă numeroase posibilități de personalizare pentru o nuntă tematică. Astfel, poți accesoriza unul dintre cele mai memorabile evenimente ale vieții tale cu elementele care te reprezintă.

Gastronomia nobilă pune accentul pe relația dintre ingredientele autentice și respectarea standardelor de rafinament.

La Conacul Zăicești, meniul este piesa principală. Acesta cuprinde preparate tradiționale sau inspirate din bucătăria internațională, iar ingredientele folosite sunt ingrediente proaspete, de sezon. Mâncăruri alese, stropite cu vinuri fine din belșug, pot răsfăța papilele gustative invitaților cu miresme și gusturi venite din vremuri de mult apuse.

O nuntă organizată la Conacul Zăicești este o nuntă de poveste, datorită cadrului elegant și natural, printre copaci, pe iarbă, sub cerul înstelat, departe de zgomotul orașului.

Conacul oferă mereu mirilor un cadru prețios și distinct pentru a petrece măiestuos cel mai memorabil moment al poveștii lor.

Echipa de organizatori de nunți ai conacului are o experiență de peste 8 ani în organizarea acestor evenimente și pot fi alături mirilor pentru a obține o petrecere cât mai reușită care va impresiona fiecare invitat în parte.  Toți membrii au în vedere crearea unei nunți perfecte, făcând totul cu multă dragoste, flexibilitate și grijă pentru reușita evenimentului.

Pensiunea Conacul Zăicești se afă la circa 9 km de orașul Botoșani. În trecut, prin secolul XVIII, locația a aparținut boierului Gheorghe Filipescu, unul dintre cei mai de seamă boieri ai Moldovei din acele timpuri.

Astăzi, conacul este un loc magnific, renumit pentru rafinamentul și eleganța sa. Fiecare oaspete este întâmpinat cu o atmosferă fastuoasă, iar aromele și farfuriile atent decorate reușesc să impresioneze de fiecare dată.

Pe lângă organizarea nunților, unitatea oferă servicii de excepție de cazare dar și de servit masa cu specific tradițional în cadre deosebite.

Atât în Grădina de Vară cât și în Salonul Verde sau în Cerdac fiecare oaspete se poate bucura de mirosurile și gusturile divine ale unor preparate culinare cum ar fi: pâine de casă, miel la proțap, frigărui, calamari, fasole cu ciolan, clătite la cuptor, cocoș de munte, mistreț vânătoresc, mușchi de vită pe piatră încinsă, cotlete de berbecuț la tigaie cu fistic, aripioare pane, tortul casei, tartar de somon cu legume, confit din pulpă de rață cu varză călită și mămăliguță și multe altele.

Află mai multe detalii despre această locație care poate găzdui o nuntă de vis, accesând site-ul web www.conaculzaicesti.ro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *