Orient SRL – un nume important pe piața transportului intern și internațional de mărfuri

Orient SRL cu sediul central în Rădăuți, județul Suceava este recunoscută ca fiind una dintre cele mai flexibile firme și unul dintre cei mai siguri furnizori de servicii logistice și transporturi atât în România cât și în țările în care activează.

Orient deține o prezență activă de peste 25 de ani în piața logisticii și transporturilor. În acest interval de timp a dezvoltat proiecte complexe, inovatoare și adaptate nevoilor clienților săi. Portofoliul de servicii al companiei cuprinde operațiuni de transport în trafic intern și internațional, operațiuni de transport agabaritic, transporturi speciale, transport maritim, transport feroviar, transport aerian.  

Compania poate fi alături de clienții săi de fiecare dată când este solicitată prin transporturi regulate sau periodice, în perioade de vârf sau oricând este cazul, ajutându-i astfel să câştige mai multă flexibilitate.

Soluţiile de transport sunt orientate spre nevoile şi cerinţele clienţilor, pentru care se dezvoltă soluţii personalizate, ori de câte ori acest lucru este posibil. O atenţie specială este acordată sarcinilor individuale: chiar dacă parametri precum greutatea, volumul, timpii scurţi de livrare, trăsăturile mărfurilor sau alte cereri speciale din partea clienţilor reprezintă adesea o provocare, experţii Orient răspund cu promptitudine şi asigură punctualitatea şi siguranţa deplină a transportului efectuat.

ORIENT are sedii deschise atât în Rădăuți, județul Suceava cât și în București, Timișoara, Arad și extern în Viena.

Printre clienții companiei se numără nume puternice din domenii diverse. Orient a încheiat de-a lungul timpului parteneriate importante cu companii mari producătoare de electrocasnice, utilaje agricole, electronice, automobile, etc.

În momentul de față, societatea operează curse de transport marfă internațional către orice destinație din Europa cu ajutorul unor autocamioane moderne conduse de șoferi cu experiență la prețuri corecte și optime.

Grație numărului mare de curse internaționale desfășurate și flotei proprii de peste 100 de autocamioane, ORIENT SRL deține ponderea maximă pe piața transportului de mărfuri la nivel internațional în comparație cu ceilalți transportatori din nordul țării.

Și în privința transportului agabaritic se situează printre lideri, deoarece această societate este printre singurele companii din țară acreditate să efectueze transport agabaritic în Țările Uniunii Europene.

Transportul agabaritic se efectuează cu ajutorul a 30 de autocamioane speciale, respectându-se toate condițiile de siguranță. Până în prezent, Orient a desfășurat operațiuni de transport a utilajelor agricole, a utilajelor pentru construcții, rezervoare combustibil, piloni de beton, transformatoare, generatoare, instalații eoliene, silozuri, structuri metalice, motoare și altele.

Orient SRL reprezintă un nume puternic pe piața transportului intern și internațional de mărfuri. Află mai multe detalii despre acest transportator, accesând site-ul web www.spedorient.com.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *