Si-a gasit fericirea pana la urma pe un site de dating

Iubire online

In epoca noastra de progres tehnic, atunci cand exista un calculator si internetul in aproape fiecare casa, comunicarea virtuala inlocuieste tot mai mult realul. Site-urile de dating cu femei din Cluj si femei singure Bacau ofera o oportunitate ampla de a gasi un suflet mare. Dar cat de serioasa poate fi aceasta intalnire? Poti avea incredere in partenerele tale de corespondenta? Cum sa nu faci o greseala, si cum sa te intalnesti cu o femeie din lumea virtuala? Spre exemplu, prietenul meu Iulian este un barbat interesant de aproape 30 de ani, care s-a despartit recent de sotia lui si a inceput sa-si caute jumatatea pe site-urile cu femei din Cluj. Fiind nou pe un site de dating, a trimis o multime de mesaje nu numai pe un site cu femei din Cluj, ci si pe unul cu femei singure Bacau. Iulian a fost socat de cate femei erau dispuse sa il intalneasca. Le-a indepartat imediat pe doamnele fara nicio fotografie.

Nu erau foarte multe, dar probabil se ascundeau de persoanele care ar fi putut sa le recunoasca, desi nu cred ca aveau ceva de ascuns. De asemenea, Iulian a inclus in lista neagra autoarele  unor fraze obscene (deoarece exista si cateva dintre acestea) si, dupa ce a selectat mai multe femei care i-au placut, a inceput sa corespondeze cu ele. A stabilit o intalnire cu patru dintre acestea, aproape imediat. Dar apoi a descoperit ca niciuna nu era pe placul lui. De asemenea, imaginea din viata reala nu se potrivea cu fotografia de pe site-ul de dating, fiind ori mult mai atragatoare,  ori mai putin atragatoare. Iulian era in cautarea unei femei care sa nu  „straluceasca” pe site-ul cu femei din Cluj sau femei singure Bacau. Fiecare barbat cu preferintele lui.

Aceasta experienta nefericita nu l-a descurajat pe Iulian, care desigur, a fost putin suparat, dar nu prea mult, incat sa fie descurajat. Iulian era sigur ca pana la urma isi va gasi cu siguranta fericirea. La urma urmei, sunt atat de multe femei din Cluj incat va gasi una pe care va dori sa o cunoasca cu adevarat. Apoi mai este si site-ul cu femei singure Bacau, astfel incat, va fi imposibil sa nu-si gaseasca fericirea.  Iulian a ajuns la concluzia, ca daca vrea sa-si gaseasca iubirea si  sa scape de  indoieli, va fi logic sa le ceara femeilor sa se intalneasca cu el. Si oricat de mult va trebui sa caute pana isi va gasi iubirea, o va face. Daca dorea sa se recasatoreasca nu avea altceva de facut decat sa-si incerce norocul. Nu avea nimic de pierdut. Pe un site de dating cu femei din Cluj sau femei singure Bacau, este imposibil sa nu-ti gasesti jumatatea pana la urma. Pentru a se proteja de dezamagiri inutile, a cautat amanuntit printre anunturile femeilor care se potriveau caracterului sau. Apoi le-a cerut sa ii trimita fotografii  sub pretextul ca nu se vad foarte bine in fotografia de pe site, asigurandu-se astfel, ca va afla mai multe din viata lor reala si din caracterul lor. Astfel, Iulian si-a gasit fericirea pana la urma.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *