De ce ai nevoie de saci de vidat haine

saci vidat haine

In procesul de pregatire pentru calatorii, oamenii de afaceri sau cei care pleaca in vacante scurte, nu au timp intotdeauna pentru a-si face valiza. In acest caz,  poti folosi saci de vidat haine in care poti depozita  lucrurile generale in mod compact, nemaifiind nevoie sa alegi doar acele haine stricte. Nu toata lumea are timp liber si posibilitatea de a invata cum sa-si selecteze hainele pentru calatorii, conform unei valize, iar hainele bine ambalate in saci de vidare, raman in continuare protejate de praf si poluare. Utilizarea acestor saci de vidat haine va rezolva mai multe probleme simultan – va reduce semnificativ volumul lucrurilor (pana la 75%), va crea o bariera sigura impotriva  mediului extern, si anume, praf, insecte, miros neplacut, umiditate. De asemenea, astfel de dispozitive  sunt relevante si pentru a imbunatati ergonomia dulapurilor, atunci cand ai de depozitat  perne, paturi sau jachete groase, ocupand mai putin spatiu. Cumpara de  pe sacidevidat.ro

Tipuri de saci de vidat pentru haine

Produsele pentru depozitarea hainelor in vid sunt fabricate din polietilena de inalta calitate cu densitate ridicata. Producatorii ofera saci de vidat haine in mai multe dimensiuni pentru depozitarea produselor de diferite marimi. Cel mai adesea, cumparatorii aleg astfel:

  • 40×60, 60×80 cm – adecvati pentru depozitarea obiectelor mici: palarii, esarfe, pulovere, blugi, accesorii pentru copii, jachete mici;
  • 70×100, 110 × 80, 145 × 70 – utilizati pentru ambalarea imbracamintei exterioare, jachete groase, perne, paturi mari, salopete.

Modelele cu supapa stransa sunt foarte convenabile. Au un fermoar de inchidere si o supapa pentru vidare, care de obicei permite folosirea oricarui aspirator, in cazul in care nu ai o pompa speciala. In sacii de vidare poti depozita nu numai hainele, ci si jucariile moi si lenjeria de pat, stand compact in ele.

Unele modele sunt echipate cu un cuier special pentru transportul confortabil. Astfel de haine pot fi: costume, rochii etc. Puteti cumpara saci de vidat haine de pe piata, din magazinele cu obiecte de uz casnic, insa cel mai bine este sa faci o achizitie dintr-un magazin online specializat cu saci de vidat haine, unde este confirmata calitatea produselor.

Avantajele folosirii sacilor de vidat haine

Sacii de vidat haine ofera o reducere semnificativa a volumului de lucruri; o protectie fiabila impotriva daunatorilor externi; utilizarea rapida, deoarece poti impacheta tot ce ai nevoie in doar cateva minute; depozitarea convenabila a obiectelor casnice (perne, paturi, imbracaminte exterioara); operatiune reutilizabila.

Dispozitivele in acest format sunt convenabil de utilizat atunci cand te muti si cand trebuie sa depozitezi o multime de lucruri de diferite dimensiuni. In plus, astfel de saci de vidat haine, nu necesita conditii speciale de ingrijire si depozitare. Este important ca hainele sa fie curate si uscate. Sacii de vidat haine nu sunt recomandati pentru depozitarea alimentelor. Pentru alimente exista saci de vidare speciali.

Cum se folosesc sacii de vidat haine

Pentru a depozita corect lucrurile, trebuie sa urmezi instructiunile de pe ambalaj. Algoritmul de actiune este standard. Pui sacul pe o suprafata plana (cu fata in sus) si plasezi uniform hainele in el. Tragi fermoarul si scoti aerul, apoi inchizi supapa.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *