Cea mai frumoasa scoala de a invata tarot

invata tarot

Cartile moderne de tarot au nu numai puteri magice, ci sunt si uimitor de frumos decorate. Cand te duci la magazin, ochii pot sa iti ramana la cele mai incredibile tipuri de carti de tarot. Multi experti sunt de acord ca pentru fiecare persoana exista o singura carte, potrivita exclusiv pentru el. Cartile de tarot sunt radical diferite unele de celelalte si fiecare are un detaliu particular, care are propriul sau inteles si propria sa putere. Cu toate acestea, exista pachete de carti care nu au putere magica, dar arata ca o adevarata opera de arta. Au un desen frumos, dar ele nu pot fi simboluri respectate si, in principiu, ele nu sunt potrivite pentru a invata tarot si divinatie.

Divinatia

Divinatia cu ajutorul cartilor de tarot este una dintre cele mai vechi mijloace de prognoza. Fiecare carte, in combinatie cu celelalte, are un inteles propriu, conform caruia predictia magica este interpretata. Cartile raspund exact la orice intrebare pusa  corect si te  vor ajuta sa privesti atat in propriul ​​trecut, in viitor, cat si in secretele cuiva. Accesand cartile, poti invata tarot din aproape orice informatie, de exemplu instructiuni precise sau un raspuns la o intrebare interesanta. Inainte de a incepe o divinatie, trebuie sa formulezi in mod clar intrebarea, deoarece fiecare carte are un inteles de baza, dar poate fi interpretata diferit, in functie de contextul general. Combinatia dintre cartile trase, ofera un raspuns mai corect si mai adevarat.

Scolile de tarot

Exista patru scoli principale pentru a invata tarot. Fiecare scoala are mai multe carti, insa numai un singur tip  apartine exclusiv acesteia. Ele difera in termeni de interpretare si simbolism al arcanei junior, in scrierea cuvintelor, in metodele de aspect si, in principiu, in procesul de ghicire.

Scoala Aleister Crowley

A invata tarot cu pachetele scolii Aleister Crowley, ar trebui sa o faci cu mare atentie, in conformitate cu regulile, neputand pune prea des intrebari importante. Energia este imprumutata din campul magnetic si necesita multa concentrare. Conform teoriei acestei scoli, intreaga ceremonie are loc exclusiv in detrimentul propriilor procese de gandire si a subconstientului. In cartile din abundenta sunt folosite simboluri din astrologie, numerologie si fluxul cabalistic.

Scoala White

Scoala White se distinge prin profunzimea si complexitatea liniilor de complot. Din acest motiv, cartile sunt adesea interpretate in felul lor de catre o persoana care ghiceste, iar acest lucru se face dupa reguli. Daca vei urma aceasta scoala vei invata tarot dupa reguli. Pentru a invata tarot si a intelege valori mai stricte, poti utiliza interpretarea. De asemenea, procesul de ghicire nu necesita ritualuri speciale.

Scoala din Marsilia

In scoala din Marsilia nu sunt necesare ritualuri speciale pentru divinatie, iar pentru carti, arcanele junior se disting prin desene simple si concise. Cartile nu au practic niciun sens ascuns, iar in imagini nu exista intelesuri si simboluri misterioase.

Scoala Papus

Scoala Papus nu este foarte diferita in principiile generale, cu exceptia faptului ca foloseste carti cu simbolismul cabalist. Poti invata tarot foarte usor la aceasta scoala.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *