Tu ce preferi Moș Crăciun cu barbă naturală sau artificială?

Mos Craciun cu barba sau fara

Primul lucru care ne vine în minte atunci când ne gândim la sărbătorile de iarnă este prezența așteptată cu emoție și bucurie a lui Moș Crăciun. Acesta ne înveselește an de an sărbătorile și ne încarcă de daruri bune și speranță. Prezența Moșului este așteptată cu entuziasm mai ales de către copii, care, după ce tot anul s-au străduit să fie ascultători și să nu supere părinții și bunicii, așteaptă cu emoție darurile mult visate.

Moș Crăciun este cel mai adorat și iubit personaj, care se distinge de toate celelalte prin înfățișarea sa plăcută, fiind un bătrânel cu barbă albă și lungă, ce poartă un costum roșu, bocanci de zăpadă și ochelari de vedere. Acesta este credincios, venind în fiecare an tocmai de la Polul Nord pentru a vizita casele celor ce îi așteaptă venirea.

După ce scrisorile trimise de copii pe tot parcursul anului sosesc, Moș Crăciun le citește cu atenție și împreună cu spiridușii acestuia pregătesc darurile. Copiii îi fac cunoscut Moșului dorințele și îi dau asigurarea că au fost cuminţi pe tot parcursul anului.

După ce cadourile sunt împachetate cu grijă, în atelierul Moșului, acestea sunt gata de livrare. Moș Crăciun pleacă în sania lui zburătoare, trasă de reni, pentru a vizita fiecare casă, în noaptea de 24 spre 25 decembrie și pentru a lăsa copiilor darurile promise. Moșul intră în interiorul caselor pe horn, sau pe ușă și așează cu grijă darurile sub frumosul brad de Crăciun împodobit de toți membrii familiei. De obicei, Moșul este întâmpinat cu mult bunătăți pregătite special pentru venirea acestuia.

După ce cadourile sunt dăruite, Moșul pleacă cu încredințarea că va reveni și anul viitor, dacă cei mici vor rămâne ascultători.

Venirea lui Moș Crăciun este un eveniment așteptat cu emoție și încântare de copiii din întreaga lume, de aceea este important ca această ocazie să rămână în amintirea celor mici ca un moment mult dorit și așteptat. Mulți părinți întâmpină probleme în alegere persoanei potrivite pentru rolul de Moș, de aceea cei de la inchiriazamoscraciun.ro le vin în ajutor acestora prin echipa sa cu mulți ani de experiență, care pune la dispoziție 30 de Moși cu barbă naturală, pentru că înfățișarea acestora să se apropie cât mai mult de imaginea autentică a Moșului, spiriduși și 30 de mașini de transport. Toate aceste eforturi, pentru ca întâlnirea cu Moșul să fie una plăcută, care să umple sufletul copiilor de speranță și bucurie.

Persoana care joacă rolul Moșului trebuie să fie hazlie, de încredere și drăguță cu copiii. Acestuia trebuie să îi se potrivească rolul, de aceea este mai potrivit ca părinții să apeleze la o echipă cu experiență. De asemenea, deghizarea unei rude sau prieten nu este o soluție, deoarece identitatea acesteia poate fi dezvăluită, iar surpriza plănuită se va transforma într-o mare dezamăgire.

Barba este elementul de autenticitate a Moșului de aceea este important ca persoana care reprezintă pe Moș să aibă o barbă lungă și albă. Astfel veți evita micile neplăceri, în cazul în care copiii vor vrea să verifice autenticitatea bărbii. De asemenea, înfățișarea Moșului trebuie să se apropie cât mai mult de imaginea clasică a bătrânului Crăciun. Astfel costumul roșu, bocancii de iarnă, traista cu daruri, ochelarii de vedere sunt indispensabili.

Părinții trebuie să stabilească din timp toate detaliile, pentru ca surpriza să rămână în amintirea copiilor.

Cei mici vor fi încurajați să fie ascultători și anul viitor pentru ca Moșul să îi viziteze din nou iar bucuria să fie și mai mare. Copiii vor rămâne cu o mare bucurie în suflet, iar magia sărbătorilor le va inunda inimile!

Crăciunul este una dintre cele mai iubite sărbători, încă din toate timpurile, fiind așteptată cu emoție și încântare aţa de cei mici, cât și de cei mari. Acesta este o ocazie de reuniune a familiei, a revederii celor dragi și a împărtășirii de amintiri și trăiri frumoase.

Dacă toate detaliile vor fi stabilite cu grijă, surpriză va fi pe măsură iar copiii se vor bucura din plin de întâlnirea cu Moș Crăciun. Atunci aceștia vor putea afirma #credinmoscraciun, iar magia sărbătorilor le va inunda sufletul de speranță și bucurie!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *