Ai auzit de bonusurile de bun venit la joc sloturi?

joc sloturi gratis

Pentru că piaţa de cazinouri online este în continuă creștere și dezvoltare, toate cazinourile caută să atragă noi segmente de clienţi, iar pentru a-i atrage pe cei care nu au încercat niciodată aceste jocuri de noroc, cazinourile oferă bonusuri de bun venit pentru a încerca diverse tipuri de joc sloturi sau jocuri de masă.

Despre bonusurile de bun venit la joc sloturi

Atunci când vezi o reclamă la oricare dintre cazinourile online, imediat vezi că există diverse oferte ca bonus de bun venit pentru a juca profitabil cu o sumă mai mare decâte cea depusă sau chiar sloturi gratis. Aceste bonusuri de bun venit pot să fie sub forma sumelor de bani oferiţi la înregistrare pentru ca noul client să fie motivat în plus pentru a se înscrie sau pot fi sub forma sumelor de bani pentru prima depunere în contul de pe site-ul cazinoului online. Astfel, există bonus de bun venit fără depunere și bonus de bun venit cu depunere.

Vei observa că la fiecare cazino diferă atât procentul bonusului, cât și limita acestuia. Există cazinouri online care îţi oferă procente între 100% și 200% pentru prima depunere în limita unei anumite sume maxime. Pe lângă bonusul în bani, cazinourile online mai oferă un alt tip de bonus de bun venit, și anume rotiri gratuite. Spre exemplu, dacă accesezi Joc Sloturi și te înregistrezi la Winmasters, ai parte de un bonus în valoare de 100% în limita a 1 500 RON + 50 Rotiri Gratuite. Cu un bonus de bun venit, te bucuri de sloturi gratis și nu-ți asumi niciun risc.

Sloturi gratis cu un bonus de bun venit

Pe lângă sumele de bani și procente, care desigur atrag numeroși noi clienţi, rotirile gratuite sunt de asemenea considerate foarte bine venite de către orice pasionat de joc sloturi. Beneficiind de un număr de rotiri gratuite, orice jucător de sloturi gratis poate să își încerce norocul fără a mai risca banii săi. Pentru începători aceste rotiri gratuite sunt o foarte bună oportunitate de a învăţa cum funcţionează un joc sloturi. Pentru cei care sunt clienţi fideli ai acestor cazinouri online, aceste rotiri gratuite reprezintă o foarte bună șansă de a-și mări câștigurile, neriscând nimic din depozitele lor. Mai mult decât atât, trebuie să știi că deși aceste rotiri gratuite pot fi primite chiar și fără depunere, poţi să retragi câștigurile realizate folosindu-le, dar trebuie să respecţi anumite condiţii puse de fiecare cazino online pentru a putea beneficia de câștigurile obţinute în urma rotirilor gratuite oferite ca bonus de bun venit.

Compară cu atenţie toate cazinourile online și observă care dintre aceste oferă cel mai atractiv bonus de bun venit pentru tine. Iar mai apoi fă-ţi cont înregistrându-te și investește acele bonusuri de bun venit!

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *